De Keurslager heeft een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Kortom voor elk wat wils; mager, pittig, hartig, zacht, gekookt, gedroogd, gerookt, gebraden of gebakken, u zegt het maar!
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt. Lekker op een broodje, maar ook in allerlei gerechten.
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze populaire eigen grillworst. Wij maken veel producten helemaal zelf en daarnaast hebben we ook nog de best buitenlandse specialiteiten in huis. Dit alles levert meer dan genoeg inspiratie voor bijvoorbeeld een heerlijk belegd broodje!
Hieronder een greep uit ons assortiment bijzondere vleeswaren:
eigen worstmakerij, zelfgemaakte vleeswaren.
In ons bedrijf worden veel producten zelfgemaakt. De worstmakerij is dan ook het hart van het bedrijf. Begin van de week worden hier allerlei vleeswaren en worstsoorten gemaakt. Door een specifieke samenstelling van grondstoffen en kruiden krijgt elk product zijn kenmerkende smaak.
Ons bekendste product is toch wel de kookkworst, hier in de volksmond rookworst genoemd.
Hieronder een overzicht van onze eigengemaakte producten: