Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht u een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.
Vaak leggen we vlees op de barbecue dat snel klaar is. Hamburgers, voorgegaarde kip, worsten, spiesjes of koteletten zijn vlak boven hete kolen in een mum van tijd klaar. Maar barbecueën kan ook 'slow', bijvoorbeeld met grotere stukken vlees die op lagere temperatuur langzaam garen. De Keurslager maakt van elke barbecue een succes.
p.p. € 9,25 (2 saté € 8,45)
p.p. € 11,50 (2 saté € 10,70)
p.p. € 13,75
p.p. € 5,95
p.p. € 14,95
Pakket van spiesen, saté en burger, eventueel te
combineren met het saladepakket ‘De luxe’.
p.p. € 7,95
Laat u verrassen door de chef met een culinaire BBQ. Luxe spiesen en vleessoorten, compleet gemaakt met fruit, rauwkost, salades en sauzen. In overleg stellen wij een mooi assortiment voor u samen.
Vanaf 25 personen
p.p.€ 21,95
Salade, diverse sauzen, stokbrood, kruidenboter, bordjes en bestek.
p.p. € 3,95
Huzarensalade, diverse sauzen, stokbrood, kruidenboter, bordjes en luxe bestek.
p.p. € 6,50
Huzarensalade, kartoffelsalade, diverse sauzen, stokbrood, kruidenboter, bordjes en luxe bestek.
p.p. € 6,95
Rauwkost, pastasalade, fruitsalade, diverse sauzen, diverse broden, tapenade, kruidenboter, bordjes en luxe bestek.
p.p. € 8,25
Wanneer u bij ons uw vleespakket afneemt. Kunt u er een gasbbq bij lenen.
Op 1 gasbbq kunt u met ongveveer 20 personen bbq-en.
U betaald voor het gebruik € 25,00 ( = €15,- gas + €10,- schoonmaken)
Voor het brengen en halen van de bbq rekenen wij € 7,50 bezorgkosten.
Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
Of u nu veel of weinig tijd hebt, u kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. In geval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit u de barbecue af met een deksel. En zorgt u voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heeft u niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!