Snel naar
Inhoud

Herkomst vlees

Rundvlees, verantwoord lekker

Ons Rivierenlander Rundvlees is afkomstig van onze huismester, firma gebr. De Ruyter uit Polsbroek. Hier groeien de beesten op de Zuid Hollandse weilanden. In de zomer periode lopen zij vrij rond op de weilanden, en in de winterperiode hebben de dieren onderdak in comfortabele strostallen. De rassen waarmee gefokt wordt zijn geselecteerd vanwege de fijne vleesstructuur. Door prima  leefomstandigheden en een uitgebalanceerde voeding zijn wij gegarandeerd van vlees van een zeer constante kwaliteit en een zeer constante smaak. De kwaliteit en het vlees zijn niet nieuw, we geven hier de herkomst van het vlees aan.


Lees meer over ons rundvlees.

Varkensvlees, gecontroleerd van boer tot bord

Ons varkensvlees is zeer mals en daarom een gewild vleesproduct. Het is uitsluitend afkomstig van het vrouwelijk varken. Dit garandeert de topkwaliteit en de smaak. Varkens vragen om veel aandacht. 24 uur per dag en 7 dagen per week besteden de varkenshouders zorg aan de dieren. De gezondheid wordt streng in de gaten gehouden en de leefruimte voldoet aan de afgesproken regelgeving binnen de sector.

Lees meer over ons varkensvlees.

Bewust betere kip van eigen bodem

Bewust betere kip van eigen bodem. Gildehoen is een nieuwe manier van kippen houden in Nederland. Het vlees is afkomstig van het Hubbard-ras, een langzaam groeiend ras. De kippen krijgen meer leefruimte en tijd om op te groeien, in ruime stallen. Tijdens de controles wordt voer gestrooid om het scharrelen te stimuleren. Balen stro op de grond zorgen voor extra afleiding in de stal. Hierdoor zijn de kippen minder gevoelig voor ziektes. Hierdoor kan het gebruik van antibiotica zo laag mogelijk gehouden worden, het dierwelzijn staat hier voorop.

Het natuurlijke ritme waarin de kippen opgroeien, het plantaardige voedsel dat ze krijgen en het langzaam groeiend kippenras, maakt dat de Gildehoen Kip naar echte kip smaakt.

Proef het verschil.

Lees meer over ons kip- en kalkoenvlees.