Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.
Vaak leggen we vlees op de barbecue dat snel klaar is. Hamburgers, voorgegaarde kip, worsten, spiesjes of koteletten zijn vlak boven hete kolen in een mum van tijd klaar. Maar barbecueën kan ook 'slow', bijvoorbeeld met grotere stukken vlees die op lagere temperatuur langzaam garen. De Keurslager maakt van elke barbecue een succes.
p.p. € 7,50
p.p. € 9,00
p.p. € 9,50
p.p. € 4,50
Laat u verrassen door de chef met een culinaire BBQ. Luxe spiesen en vleessoorten, compleet gemaakt met fruit, rauwkost, salades en sauzen. In overleg stellen wij een mooi assortiment voor u samen.
Vanaf 25 personen
p.p.€ 17,00
Pakket van spiesen, saté en burger
p.p. € 6,50
Compleet met salade, rauwkost, stokbrood, kruidenboter, sauzen, bordjes en bestek.
p.p. € 11,75
Salade, diverse sauzen, stokbrood, kruidenboter, bordjes en bestek.
p.p. € 2,75
Huzarensalade, diverse sauzen, stokbrood, kruidenboter, bordjes en luxe bestek.
p.p. € 5,25
Huzarensalade, kartoffelsalade, diverse sauzen, stokbrood, kruidenboter, bordjes en luxe bestek.
p.p. € 5,50
Rauwkost, pastasalade, fruitsalade, diverse sauzen, diverse broden met aioli, tapande, kruidenboter, bordjes en luxe bestek.
p.p. € 6,95
Ook voor culinaire barbecuepartijen (vanaf 30 personen) verzorgd door ons barbecueteam, op de Monolith grill, bent u bij ons aan het goede adres.
Hier een sfeerimpressie van een partij welke deze winter is gegeven.
Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!